Nieuwe geboortekaartjes

nieuwe geboortekaartjesHier vindt u onze Nieuwe geboortekaartjes van hout
Naast bijzondere en unieke geboortekaartjes, zoals houten geboortekaartjes 3D, kunnen wij uw geboortekaartje helemaal volgens uw wens maken, zegt u het maar. Graveren, bedrukken van uw geboortekaartje of beide ? Of toch geboortekaartje metaalfolie, zie keus is aan u.

Wij helpen u graag met uw keuze. De combinatie van een uitgesneden geboortekaartje dat bedrukt is en waarbij de houten achtergrond behouden blijft is prachtig. Natuurlijk kunnen wij ook in wit drukken op hout. Bij ons geen 13 in een dozijn, ieder geboortekaartje is uniek en de keus voor materialen en de uitvoering is vrij.

Gratis proefkaartje
Omdat elk kaartje uniek krijgt u van ons altijd een gratis een proefdruk geboortekaartje. Ook het ontwerp is zonder kosten. Wij nemen de tijd voor het ontwerp en zijn pas klaar als u tevreden bent, ouderwetse service dus. Wij begrijpen hoe belangrijk het geboortekaartje voor u is.

Geboortekaartjes bestellen
Als uw baby er is dan wilt u de kaartjes snel versturen, Wij begrijpen dat volledig. De geboortegegevens kunt u ook s’ avonds en in het weekend doorgeven. Wij leveren de kaartjes binnen drie werkdagen.Onze minimale afname is 1 kaartje. Voor het verzenden van de houten geboortekaartjes krijgt u van ons gratis enveloppen, u hoeft allen de kleur uit te zoeken. Bij ons vindt u ook goedkope geboortekaartjes op echt hout.

Toont alle 6 resultaten